Vi vill bli en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vill du bli en av oss?

Våra medarbetare är vår bästa och viktigaste tillgång. Med specifik branschkunskap och intresse för tekniken arbetar vi tillsammans med innovation av nya koncept och nyutveckling av befintliga miljöer. Alla som arbetar på Applicon ska känna sig behövda, tilldelas ansvar, få möjlighet till kompetensutveckling och framförallt ha kul på jobbet – det är det viktigaste för vår framgång.


System och miljöer

Vi arbetar med många olika system och miljöer – allt från anpassnig av stora standardsystem som SAP och Calypso till kundens egenutvecklade miljöer. Vi arbetar även med våra egna produkter Applicon PeTra och Applicon i-Banking.

Läs mer

Livet som Applicon-konsult

Möt våra fantastiska kollegor och läs mer om hur en arbetsdag på Applicon kan se ut, varför de har valt konsultrollen, vilka sorters projekt och uppdrag de deltar i och vad som är så speciellt med Applicon.

Läs mer

Student

På Applicon vet vi att framtidens bank- och finanstjänster formas av morgondagens talanger. Därför sätter vi stort värde på att komma i kontakt med dig.  Vi erbjuder ett brett utbud av möjligheter för att ge din karriär en riktigt bra start.

Läs mer

Jobba hos oss

Applicon söker ständigt efter nya kompetenta och duktiga medarbetare som delar vår positiva inställning och värderingar. Registrera ditt CV och personliga brev i vår kandidatbank så återkommer vi till dig!

Läs mer

©2018 Applicon

Log in with your credentials

Forgot your details?