Finance & Leasing

Hållbara leasingsystem som underlättar för dina kunder och effektiviserar affären

Ett komplext och tungrott leasingsystem kan vara svårt att hålla uppdaterat i enlighet med omvärlden, där hyrmentaliteten blir allt viktigare ur ett hållbarhetsperspektiv. Med Applicons unika kombination av modern IT-utveckling och mångårig affärsförståelse kan du omvandla din gamla infrastruktur till en enhetlig, säker, och kraftfull plattform för framtidens leasing.

Kvalitativa leasingplattformar och affärslösningar för framtiden

Framtidens smarta leasingsystem ska inte bara kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser till dina kunder, utan även ett lätthanterligt användargränssnitt och smarta partnerintegrationer. Vi på Applicon erbjuder en heltäckande lösning för att modernisera ditt leasingsystem – från planering och utveckling till förvaltning och support.

Med vår mångåriga expertis ser vi till att du får en effektiv och användbar lösning som lyfter hela affären och hjälper dina kunder att teckna fördelaktiga leasingavtal. Vi säkerställer att dina system och processer underlättar för dina egna användare såväl som externa samarbetspartners. Vi har den breda tekniska kompetens och affärsnära erfarenhet som krävs för att förstå era system och skapa anpassade lösningar utifrån era behov – både idag och i framtiden.

Så fungerar Finance & Leasing hos Applicon

Vårt mål är att bygga värdefulla samarbeten tillsammans med alla våra kunder. Genom att arbeta tätt ihop med er verksamhet bygger vi en varaktig relation som gör skillnad för hela er affär.

Våra konsulter är erfarna utvecklare och verksamhetsspecialister, alla med unik erfarenhet av att bygga lösningar inom finance- och leasing-området. Vi arbetar agilt i enlighet med SCRUM, för att hjälpa dig sätta upp mål och skapa handlingsplaner som tar er framåt och säkerställer en kvalitativ helhetsprocess.

Vi hjälper dig med:

  • Workshops och utbildningsserier inom t.ex agilt utvecklingsarbete och grundläggande leasingkunskaper
  • Löpande utveckling av nya lösningar eller funktioner inom leasingsystemet
  • Förvaltning och support av befintlig lösning
  • Rådgivning och stöttning genom hela kedjan i större förändringsprocesser
  • Unik kombination mellan IT-kunskaper och affärsförståelse
  • Regelefterlevnad och myndighetskrav

Moderniserade affärssystem inom flera branscher

Vi utvecklar och förvaltar kvalitativa och hållbara leasingsystem och finansiella lösningar för ett flertal stora bolag inom olika branscher. Samtliga av våra kunder agerar på en bred marknad och har ofta verksamhet spridd i Norden eller hela Europa. Våra tidigare uppdrag har rört sig inom bland annat skogs- och jordbruksindustrin, bank och finans, kontorsutrustning och privatleasing av bilar.

Ta din leasing till nästa nivå

Behöver ni uppdatera eller utveckla er leasinglösning? Med Applicons expertis får du tillgång till både affärsmässig rådgivning och utvecklingskompetens som i kombination säkrar framtiden för ert system. Kontakta Ebba Nordlund för mer information.

©2022 Applicon

   

Log in with your credentials

Forgot your details?