Vi stärker upp med ytterligare medarbetare

Nu stärker vi upp med ytterligare medarbetare och välkomnar Magnus Helgason och Lars Samuelson till Applicon.

Magnus, tidigare anställd på Applicon som Senior SAP Banking Consultant, kommer nu att arbeta i vårt Core Banking team. Han kommer närmast från Acando och vi är mycket glada att ha honom tillbaka hos oss. En kund sade en gång: ”Ge mig tre stycken Magnus och jag kan erövra världen”. Vi kan inte annat än hålla med om detta.

Lars kommer att arbeta med supporten på DLL Norden och blir en stor tillgång för vårt Finance & Leasing team. DLL är ett av våra längre samarbeten där Applicon är huvudleverantör av förvaltning och nyutveckling sedan 2003.

 

Magnus Helgason

Magnus har arbetat inom IT i över tretton år och har förutom rollen som applikationskonsult och ABAP-utvecklare bred erfarenhet av projektledning, kravanalys, utveckling, sälj och produktstyrning. Branscher som han har varit verksam inom är främst bank, men även SCM, teknik, flygväsendet och artificiell intelligens. På fritiden ägnar Magnus sig gärna åt att utveckla iOS-appar.

 

Lars Samuelson

Lars har under en längre tid arbetat som ordningsvakt i olika roller. Hans intresse för teknik gjorde att han sadlade om och utbildade sig till programmerare – ett intresse som han även ägnar en stor del av sin fritid åt, vid sidan av träningen.

 

Vi ser fram emot att kicka igång hösten tillsammans med er!

Log in with your credentials

Forgot your details?