Vi välkomnar våra nya medarbetare

Vi har stärkt upp med ytterligare medarbetare och välkomnar Kristian Ragnvaldsson, Jessika Lustig och Marcus Holmerin till Applicon.

 

Kristian Ragnvaldsson

Kristian kommer att arbeta som .Net-utvecklare inom affärsområdet Finance & Leasing. Han kommer närmast från Högskolan i Halmstad med en kandidatexamen i Informatik samt med en kompletterande KY-utbildning med fokus på programmering i .NET. Förutom sitt stora intresse för webb och- systemutveckling reser Kristian gärna på sin fritid, ofta på egen hand.

Hur känns det efter några veckor på plats? Har du hunnit sätta dig in i dina arbetsuppgifter?

“Det känns väldigt bra. Mitt arbetsteam har varit ett stort stöd och jag har successivt kommit igång med olika problemlösande arbetsuppgifter. Den trevliga arbetsmiljön och de härliga arbetskamraterna gör det dessutom lätt att trivas.”

Vad ser du mest fram emot under vintern 2016?

”Systemet vi arbetar med är omfattande och jag ser fram emot att sätta mig in i de olika delarna mer i detalj för att sedan kunna utveckla på egen hand. Det känns otroligt roligt att vara en del av företaget och äntligen få omsätta kunskaperna från skolan i ett skarpt projekt. Som nyinflyttad i stan ska jag försöka att utforska staden så mycket som möjligt och vid sidan av arbetet kommer vintern att präglas av styrketräning och löpning, samt en kortare resa om tillfälle dyker upp.”

 

Jessika Lustig

Jessika har studerat affärssystem och tjänstedesign på Stockholms universitet. Efter sin examen arbetade hon på Vattenfall med IT- och informationssäkerhet främst i Sverige, men även internationellt. På fritiden tränar hon och spelar datorspel samt umgås med vänner och sambo.

Jessika kommer att arbeta som applikationskonsult inom affärsområdet Core Banking.

Hur har din första tid på Applicon varit?

”Det har varit spännande och lärorikt. Jag har fått prova på många nya arbetsuppgifter och känner att jag redan har utvecklats mycket. Dessutom har det varit väldigt rolig att lära känna alla kollegor som gör att det känns kul att gå till jobbet varje dag.”

Vad ser du mest fram emot den närmaste tiden?

”Främst ser jag fram emot uppstarten av ett nytt kundprojekt i januari där jag kommer att få utvecklas i rollen som applikationskonsult.”

 

Marcus Holmerin

Marcus kommer att arbeta inom affärsområdet Capital Markets som support analyst. Han har en civilekonomexamen från Stockholms universitet med inriktning mot redovisning/revision. Han kommer senast från Handelsbanken där han främst arbetade med analys av transaktioner och strukturering av data.

Marcus tränar en hel del, främst styrketräning och innebandy, men även fotboll emellanåt.

Hur har din första tid på Applicon varit?

”Min första tid på Applicon har varit precis så bra som jag kunnat önska mig. Allt har flytit på väldigt smidigt. Något jag verkligen uppskattade var att jag fick spendera första veckan inne kontoret som en del av min introduktion. Det bidrog till att jag fick lära känna mina medarbetare och även företaget i sig mycket bättre än om jag redan första dagen skickats ut till kund. Det bidrar till att man faktiskt känner sig som en del av Applicon.”

Vad ser du mest fram emot den närmaste tiden?

”Jag ser fram emot att komma in i arbetet och rutinerna mer. De första veckorna har varit intensiva med många nya intryck och mycket information att smälta och ta in. Jag har redan lärt mig en hel del men ser fram emot att lära mig ännu mer och dessutom få ett flyt i arbetet så att jag kan bidra på bästa sätt. Rent privat så längtar jag framförallt till nästa år då jag ska resa till Miami. Det blir min första resa till USA så det ska bli riktigt roligt.”

 

Varmt välkomna hälsar vi på Applicon!

Log in with your credentials

Forgot your details?