Applicon utställare på Utnarm 2015

Den 5 november deltar Applicon på Utnarm, Uppsala teknolog- och naturvetarkårs karriärmässa, för att träffa och informera fakultetens studenter om Applicons Juniorprogram som startar hösten 2016.

För tredje gången anordnar Applicon Juniorprogrammet som ger nyutexaminerade systemvetare chansen att utvecklas i rollen som IT-konsulter. Under den intensiva mässdagen på Utnarm ska vi därför passa på att mingla med och intervjua studenter som är intresserade av att ansöka till programmet. Vi söker dem som tar examen som civilingenjör, data och systemutvecklare eller motsvarande. De studenter som antas till Juniorprogrammet erbjuds en gedigen inskolning med uppföljning varvat med kunduppdrag och arbetsuppgifter. Under en sexmånadersperiod får de möjligheten att lära känna Applicon, våra samtliga affärsområden samt våra trofasta kunder.

Programmet startar den 29 augusti 2016.

För ansökan eller vid frågor, kontakta Kristin Häggström, HR-ansvarig. Ring 0707-127 727 eller skicka e-post till kristin.haggstrom@applicon.se

 

Om Utnarm

Utnarm anordnas årligen torsdagen vecka 45 av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Under en heldag får TekNat-studenter chansen att träffa företag och organisationer från flera olika verksamhetsområden och branscher. Det är en fantastisk plattform för studenter och näringsliv att mötas och diskutera framtida exjobb, sommarjobb och anställningar.

Mässområdet ligger vid Polacksbackens skrivsal, på Lägerhyddsvägen 2, och är öppet från 09.00 till 16.00 den 5:e november.

Log in with your credentials

Forgot your details?