AppliRUN

Genom AppliRUN uppmuntrar vi våra aktiva kollegor att träna ännu mer tillsammans. Konceptet AppliRUN togs fram under hösten 2016 för att våra medarbetare ska få en extra push och bidrag att snöra på sig löpardojorna och tillsammans delta på olika lopp och löpaktiviteter under året.

För att förbereda oss inför kommande lopp och tävlingar så arrangeras det och erbjuds även möjlighet till experthjälp för att finslipa våra löparsteg. Närmast kommer vi att få besök av Charlotte Schönbeck, en svensk medeldistanslöperska på 800 m samt 1500 m. Charlotte har deltagit i bland annat Europamästerskapen i friidrott samt Finnkampan. Hon kommer att ge oss värdefulla tips på hur vi ska hitta vårt optimala löpsteg för att kunna utnyttja vår energi på ett bra sätt. Hon lär även ut övningar och teknik för att effektivisera löpningen så att vi är väl förberedda inför årets alla springrundor.

Vi vill hjälpa våra medarbetare att ta hand om sin hälsa och skapa ökad gemenskap och energi – något som är väl värt att investera i. Närmast är vi anmälda till Milspåret den 18 maj, Vårruset den 22 maj samt Finansloppet under augusti månad.

 

Nu springer vi så det ryker!

Log in with your credentials

Forgot your details?