Applicon deltog på SvD Bank Summit 2017

Tillsammans med andra ledande aktörer inom bank- och finansbranschen deltog Applicon på SvD Bank Summit den 15 februari på Grand Hôtel i Stockholm. Högst på dagordningen stod digitaliseringen som ställer bankerna inför helt nya utmaningar och förutsättningar. Bankvärlden förändras, och det snabbt, och den intressanta frågan var hur bankerna ska svara på den ökade konkurrensen i en allt mer digitaliserad värld.

På eventet fann vi flera intressanta talare som till exempel Christer Trägårdh, chef för svenska bankverksamheten på Swedbank, och Per Bolund, finansmarknadsminister och biträdande finansminister. Vi på Applicon tyckte det var extra roligt att höra Liza Nyberg, Vd på Landshypotek Bank, presentera den innovations-, kultur- och digitaliseringsresa som Landshypotek Bank varit med om och som vi på Applicon varit högst delaktiga i.

Hur ser framtiden ut för bankerna? Hur ska framtidens banker tjäna pengar? Och hur ska affärsmodellerna se ut i ett allt mer digitaliserat samhälle? Det var frågor och diskussioner som vi tog del av under den här intresanta dagen.

Applicons tweets hittas ni här: https://twitter.com/Applicon_Sweden

Log in with your credentials

Forgot your details?