Juniorprogram 2014 är igång!

Nu är Juniorprogrammet återigen i full gång på Applicon! Våra fyra nya juniorer har efter en veckas generell introduktion blivit involverade i pågående projekt inom våra affärsområden. Programmet pågår under 6 månader och syftar till att ge nyutexaminerade chansen att på ett verksamhetsnära sätt komma in i rollen som IT-konsult.

För att lära känna våra juniorer Mårten, Nina, Aras och Joakim lite bättre har de fått svara på tre snabba frågor om sig själva.

Mårten Thedin

 1. Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

Pålitlig, nyfiken och positiv.

 1. Vad gör du helst på din fritid?

Gillar mat och resor, gärna tillsammans med familjen. Är utöver detta brädspelsnörd och flitig utövare av yoga.

 1. Vad var det som lockade dig med Applicon?

Lagom stort företag med bra företagskultur, trevliga kolleger och intressanta arbetsuppgifter.

Nina Karlsson

 • Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

Glad, målmedveten och handlingskraftig.

 • Vad gör du helst på din fritid?

På fritiden tycker jag om att vara utomhus och promenerar eller joggar gärna i något motionsspår. En hobby som jag har är akvaristik. Jag tycker om att ha något att pyssla med och då blir det ofta att jag grejar med mina akvarier.

 • Vad var det som lockade dig med Applicon?

Förutom systemutveckling och programmering så tyckte jag att det var intressant med fokuset ekonomi. Jag tyckte att det var spännande kunder som Applicon arbetade med. På intervjuerna fick jag uppfattningen av att det fanns en företagskultur på Applicon som jag trodde att jag skulle trivas i. Professionalitet och att man tar hand om varandra, om kunder och om företaget. Jag gillade också betoningen på prestigelöshet.

Aras Sedaghat

 1. Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

Noggrann, kreativ, utåtriktad.

 1. Vad gör du helst på din fritid?

Jag har precis flyttat till Stockholm så just nu spenderar jag det mesta av min fritid med att upptäcka staden. Annars tycker jag om att resa och umgås med vänner och familj.

 1. Vad var det som lockade dig med Applicon?

Hur klyschigt det än må låta så var det Applicons värdegrund som lockade hit mig; Kompetens, Engagemang och Prestigelöshet.

Joakim Hellerström

 1. Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?

Målmedveten, engagerad och omtänksam.

 1. Vad gör du helst på din fritid?

Tycker om att vara aktiv. Spela basket, paddla kajak eller hitta på nya saker med vänner och familj.

 1. Vad var det som lockade dig med Applicon?

Eftersom jag tidigare arbetat inom bank var Applicon intressant för mig. Jag upptäckte att företaget har många kompetenta medarbetare med lång erfarenhet som jag kan lära mig mycket av. Vid mitt första besök på kontoret märkte jag den goda stämningen och kände direkt att det var en sådan arbetsmiljö jag vill arbeta i. Därför blev jag jätteglad när jag fick besked att jag skulle få ingå i Applicons Juniorprogram 2014.

 

Mårten, Nina, Aras och Joakim – varmt välkomna till Applicon! Vi hoppas att ni ska trivas här med oss!

/vännerna på Applicon

Log in with your credentials

Forgot your details?