Nya medarbetare till Applicon

Vi välkomnar Göran Nordfjell och Per-Henrik Pettersson, två av våra nyanställda konsulter, till Applicon. Göran kommer att arbeta inom affärsområdet Capital Markets och Per-Henrik kommer att arbeta inom affärsområdet Finance & Leasing.

 

Göran Nordfjell

Efter sin examen 1988 på Systemvetenskapliga linjen på Umeå Universitet, och med en Bachelor i Science in Systems Analysis, har Göran arbetat med systemutveckling inom Bank- och Finansbranschen. Han kommer senast från Digia Sweden AB där han arbetat med bland annat projektledning, systemförvaltning, kravanalys, systemutveckling och testledning. Göran har drivit samt deltagit i många olika projekt, bland annat för MiFID-rapportering, projekt för att hantera utländska derivat i gränssnittet mot NasdaqOMX samt projekt för införande av futureshantering.

Vad var det som lockade dig med Applicon?

”Sympatisk atmosfär, framtidstro och trevliga människor.”

 

Per-Henrik Pettersson

Per-Henrik har arbetat med systemutveckling inom finansbranschen sedan 1998. Senast kommer han från Digia där han arbetat med bland annat systemutveckling, support, kravspecifikation, test, installation och konfiguration. Områden som han varit verksam inom är depåsystem värdepappershandel, fondandelshandel och andelsägaradministration, kundorder och lagerhantering samt spelmarknad.

Vad var det som lockade dig med Applicon?

”Möjligheten att arbeta i en teknisk miljö som jag är förtjust i samt att Applicon verkar vara ett spännande bolag med en intressant framtid.”

 

Varmt välkomna hälsar vi på Applicon!

Log in with your credentials

Forgot your details?