Fyra nya medarbetare till Applicon

Vi välkomnar Karin, Magnus, Robert och Andreas till Applicon!

Karin kommer att arbeta som projektledare inom affärsområdet Finance & Leasing tillsammans med Magnus som är .Net utvecklare. Robert finner vi inom affärsområdet Core Banking med SAP, främst som ABAP-utvecklare. Andreas kommer att arbeta med supporten av Calypso inom affärsområdet Capital Markets.

 

Karin Carlstoft-Westin

Karin har lång erfarenhet av finansbranschen. Under 17 år har hon arbetat som projektledare inom Sverige och Europa för bank- och finansbolag som levererar affärssystem med syfte att effektivisera kreditprocessen. Karin kommer senast från Emric där hon projektlett både implementationsprojekt samt större uppgraderingsprojekt som större sprintar för utveckling av ny funktionalitet för kunder i förvaltning. Hon har även erfarenhet av rollen som Service Delivery Manager och Kundansvarig. Karin tog sin Ekonomie kandidatexamen vid Växjö Universitet 1995.

Vad var det som lockade dig med Applicon?                                                                                        

”Det som främst lockade mig till Applicon är kulturen, värderingarna och de långsiktiga kundrelationerna.”

 

Magnus Spolander

Magnus har arbetat som systemutvecklare i över 15 år och har gedigen erfarenhet av Microsofts utvecklingsplattformer. Magnus kommer senast från Emric där han arbetat med bland annat underhåll och utveckling av frontoffice-system samt varit delaktig i olika projekt för utveckling och implementation av nya verksamhetsfunktioner. Magnus tog sin Kandidatexamen i Systemutveckling vid Skövde Universitet 1997.

Vad var det som lockade dig med Applicon?

”Möjligheten att fortsätta utvecklas inom .NET samt ett trevligt och professionellt bemötande, vilket gav ett väldigt positivt första intryck av Applicon.”

 

Robert Kiersz

Efter sin examen på Jönköping International Business School 2009, med en Kandidatexamen i Informationsteknik, har Robert arbetat med ABAP utveckling och data migration. Han kommer senast från IBM där han arbetat som SAP-konsult inom flera olika projekt.

Vad var det som lockade dig med Applicon?

”Jag sökte mig till Applicon för att få möjligheten att jobba med intressanta IT-lösningar inom Bank och Finans. Dessutom ville jag vara del av en företagskultur där det är högt i tak och tillsammans med kollegor som stöttar och bryr sig om varandra.”

 

Andreas Sandström Olsson                                                                                                                        

Andreas kommer direkt från skolan med dubbel kandidatexamen i Ekonomi och IT. Under studietiden läste han en termin i Australien och var engagerad i olika kårevenemang. Andreas har även bred erfarenhet av arbete inom detaljhandeln.

Vad var det som lockade dig med Applicon?

”Det som lockade mig med Applicon var möjligheten att få arbeta inom mina båda intresseområden Ekonomi och IT. Sedan hade jag även hört mycket positivt om Applicons interna företagskultur via en vän och numera kollega.”

 

Varmt välkomna önskar kollegorna på Applicon!

Log in with your credentials

Forgot your details?