Välkommen Bilal

Vi har stärkt upp med ytterligare en ny medarbetare och önskar Bilal Riaz varmt välkommen till oss! Bilal kommer att arbeta som .NET utvecklare för vår iBanking-lösning samt vår produkt PeTra. Han kommer senast från Hoist Kredit där han arbetade som lösningsarkitekt med bland annat inkasso- och kontrakthanteringssystem. Bilal har examen i MSc. Software Engineer of Distributed Systems från KTH i Stockholm samt BS Computer Science från University of Management and Technology i Pakistan.

Hej Bilal! Hur har dina första dagar på Applicon varit?

Jag har fått träffa trevliga och hjälpsamma kollegor och gör mitt bästa för att försöka komma ihåg alla nya namn. Jag är igång och arbetar i utvecklingsmiljön och kunduppdrag och håller sakta men säkert på att lära känna Applicons kultur och arbetssätt.

Berätta gärna lite kort om dig själv!

Jag har jobbat inom bank- och finansbranschen sedan 2009 i Sverige, både som utvecklare och arkitekt, främst inom .Net. På fritiden försöker jag hålla mig aktiv genom att cykla, löpa och spela badminton. Jag tycker även om att åka skidor och självklart umgås med min fru och våra två barn.

Log in with your credentials

Forgot your details?