Välkommen Petra

Vi är glada att kunna hälsa Petra Lönneberg varmt välkommen till oss! Petra kommer att arbeta som COBOL-utvecklare ute hos vår kund Telia Finance och vara med och utveckla deras finanslösningar.

Petra har lång erfarenhet av att arbeta inom IT, främst med administrativa system inom bank och försäkring. Hon kommer senast från SEB där hon arbetade som systemutvecklare och ingick i ett team som tog hand om betalningar. Tidigare har Petra även arbetat med bland annat analys, programkonstruktion, testarbete, implementation och dokumentation samt tjänstemodul- och batchprogrammering.

 

Hej Petra! Hur har din första tid på Applicon varit?

Det blev en rivstart direkt hos kund på Telia Finance. Där ingår jag nu i ett team som jobbar med ett Enterprise business system som administrerar avtal med företagskunder – hyra, leasing, skulder, fordringar mm. Systemet har funnits i 30 år så det finns en del att lära sig men tack och lov har jag bra kollegor som gladeligen delar med sig. Jag har fått en riktigt bra känsla av att vara här vilket jag är väldigt glad över.  Nu ser jag även fram emot att lära känna mina kollegor på Applicon och till hösten kommer det bli tillfällen som jag ser fram emot.

 

Berätta gärna lite kort om dig själv!

Jag är gift och har två hundar. Mycket av min lediga tid går åt till vår nyinköpa stuga i Härjedalen och till jakt ute i de uppländska skogarna under hösten. Har tränat och tävlat i långdistanstriathlon men efter en fotskada har jag lagt det på hyllan även om jag är ute och springer och cyklar ibland, men inte alls på samma nivå.

Log in with your credentials

Forgot your details?