Vi välkomnar två nya kollegor

Under februari månad har vi haft nöjet at välkomna två nya kollegor, Lisa Andersson och Tomas Lundequist, till Applicon.

 

Lisa Andersson

Som tidigare medarbetare på Applicon är det extra rolig att Lisa är tillbaka hos oss. Lisa arbetade på Applicon 2009-2013 som senior konsult inom området SAP teknik och förvaltning innan hon valde att gå vidare som förvaltningsledare till Försvarsmaktens systemförvaltningsenhet. Inom Försvarsmakten har hon bland annat deltagit i Försvarsmaktens SAP-införandeprogram och senare med uppbyggnaden av det kompetenscenter som styr förvaltning och vidareutveckling av systemlösningen.

Nu är hon tillbaka och kommer att ingå i vårt Core Banking-team som övergripande SDM (Service Delivery Manager).

Lisa tog sin examen 1994 på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm som elektroingenjör med inriktning tillämpad datateknik och är certifierad inom SAP, ITIL och som CIO (Dataföreningen).

Välkommen Lisa! Hur känns det att vara tillbaka på Applicon?

”Spännande! Det känns inspirerande att komma tillbaka till gänget i en ny roll och jag ser fram emot att lära känna nya kollegor och kunder.”

 

Tomas Lundequist

Vi är mycket glada att Tomas har valt att börja arbeta hos oss på Applicon. Med mer än 11 års erfarenhet inom SAP kommer han att bli en stor tillgång som ABAP-utvecklare i vårt Core Banking-team. Tomas kommer senast från OpenText som bland annat Lead Programmer och huvudområden som han har arbetat inom tidigare är ABAP-utveckling i diverse moduler samt fakturaflödeshantering.

Tomas har en filosofie kandidatexamen i Data och systemvetenskap och är certifierad inom SAP TEP10 och vissa OpenText-produkter.

Välkommen Tomas! Hur har dina första dagar på Applicon varit?

”Mycket bra! Känns roligt att jag nu har kommit igång och börjar känna mig som en produktiv del av teamet. Intrycket jag har hitintills är att jag har kommit till ett erfaret team med stor sammanhållning. Här känns det verkligen som ett ställe man kan trivas på.”

Berätta gärna lite kort om dig själv!

”Min bakgrund är lite lång och brokig, men jag har hunnit med två egna företag, bott i Japan i tre år, arbetat med försäljning, försäkringar, på lager, på SVTs arkiv samt som hårdvaruprogrammerare och vanlig applikationsprogrammerare – bland annat. Kort efter millennieskiftet fick jag en utbildning i SAP och har sedan dess fortsatt på den banan. Utanför jobbet är tid med min familj viktigast, med resor som främsta mål.”

Log in with your credentials

Forgot your details?