Applicon stöttar fattigpensionärer och äldre hemlösa

Julen 2019 så gör Applicon en lite större insats tillsammans med den ideella hjälporganisationen Vid Din Sida med syfte att ett antal äldre hemlösa och fattigpensionärer får ett bra och tryggt julfirande. 

Livet är vare sig lätt eller rättvist alla gånger och för vissa grupper är det tuffare än för andra. En grupp som olyckligtvis har hamnat i skymundan är våra äldre hemlösa och fattigpensionärer. Vi som samhälle, företag och individer har ett stort ansvar i hur vi som bor och verkar i Sverige ska vara goda föredömen och gemensamt stötta de som från tid till annan behöver det. 

I år är Applicons julklapp till anställda och kunder således att vi bidrar till att ett antal äldre hemlösa och fattigpensionärer kan fira jul på hotell med övernattning, middag, frukost och julbord i en trygg, lugn och bra miljö. 

Ett stort tack till just våra anställda och kunder – ni är förutsättningen för att vi ens har möjlighet till att stötta detta ändamål.

Vi passar samtidigt på att tacka Vid Din Sida – utöver att de arrangerar detta julfirande så jobbar de oförtrutet året om för att alla människor ska ha en dräglig vardag livet ut. 

Från oss som har till er som behöver – God Jul & Gott Nytt År! 

https://viddinsida.nu/ 

Log in with your credentials

Forgot your details?